lørdag 1. mai 2010

Enyas mai-anbefalinger

Våren er her for fullt, og det betyr uteaktiviteter. Enya har oppgradert garderoben sin, og anbefaler på det sterkeste følgende.

Ruffwear's Palisades Pack
Dette er en god kløv i to deler: lommer og sele. Selen har mange justeringsmuligheter for optimal passform, solid feste til kobbel, håndtak for å hjelpe hunden i vanskelig terreng, polstringer for å unngå gnagsår og refleksdetaljer. Lommene spennes lett av og på med fire spenner, har vanntett glidelås, innsnevringsmuligheter, camelbacks på hver side, romslige lommer og refleksdetaljer. Her er Egil og Enya på testtur. Enya hilser og sier tusen takk til "bestemor" for fin 2-årsgave :)

Klar for testtur! Det var ikke noe problem å ha på kløven. En todelt tilvenning med først selen, også sekkene. 
Dette var slitsomt! Selv med helt tomme sekker.
Her stoppet vi for å drikke og bade litt underveis.

Nylabone
Enya er ingen "tyggehund", men dette falt virkelig i smak! Konseptet er evigvarende plastbein med lukt og smak. Det ser ut som "billigdritt", men dette er desidert den nye favoritten her i huset.

Truse
Skal man først ha truse på, kan den jo like gjerne være litt søt. Fra Hööks.


Retrieverkobbel
Trixie er så vidt jeg vet om de eneste som har retrieverkobbel med stopper på begge sider. Det er altså superpraktisk på stevner og treninger fordi det fort gjort å ta av og på, samtidig som det ikke struper da du stiller inn stopperen etter halsomkretsen på hunden din.

2 kommentarer:

  1. Tidenes kuleste truse :0)

    SvarSlett
  2. Haha, den trusa har jeg vurdert selv, den er supersøt :D

    Og takk for tips om retrieverkobbel med stopper, jeg har lett meg grønn etter det... Jeg vet at Hund som Hobby har et fra Hunter også, men det er det jo så stygg farge på :P

    SvarSlett