fredag 19. februar 2010

Gjør det da vel. Gjør det!

Greit.

Tidligere har jeg fått påpakk for å skrive om ting jeg ikke har peiling på. For å sette det litt på spissen, har jeg ikke rett til å uttale meg om bruk av ubehag i trening av hund fordi jeg aldri har brukt det selv (og hatt en mening bak det). Akkurat som at alle de som aldri har drept ikke har noen rett til å uttale seg om mord er greit eller ikke greit. Derfor har jeg meldt meg på seminar om problematferd hos Aktiv Hund med Magne Gjertsen. Jeg gleder meg selvsagt som en unge på julaften, og har bestemt meg for å gå dit med et åpent sinn. Jeg er sikker på at alle har noe å lære av hverandre, og jeg ser frem til å få ting sett på "fra den andre siden". Selvom jeg og Magne i bunn og grunn stort sett er uenig i alt om hund bortsett fra at de har fire bein og hale, kan jeg sikert dra noe nytte ut av seminaret. Jeg har betalt 390 kroner for tre timer, så når jeg tenker meg om bør seminaret være grådig bra. Jeg lover å notere flittig, og å dele det hele med dere!

6 kommentarer:

 1. Da er det jo flott at vi har ytringsfrihet her i landet så kan du jo egentlig si og mene hva du vil. Hehe.
  Jeg er gammel nok til å ha trena med fysisk straff og mener at det er helt forkastlig. Det går ikke bare like bra uten men faktisk mye bedre. Så fortsett med det du gjør du.

  SvarSlett
 2. Vi gleder oss til å høre hvordan seminaret med Magne var.

  SvarSlett
 3. Det er nesten slik at jeg har lyst til å melde meg på seminaret for å se hvor lenge du klarer å holde deg før du flyr i flint;) Hehe.. Jeg har ikke styrke til å være med..
  Neida, men dette blir spennende. Vi gleder oss til tilbakemelding =)

  SvarSlett
 4. Gleder meg til referat!

  SvarSlett
 5. Du må notere så blekket spruter! Dette blir spennende :o)

  SvarSlett
 6. Hehe, jo takk :) Skjønner deg godt jeg..
  Er derfor jeg ikke klarer å gå på det, blir steik forbanna.. Men men.. Det går vel opp et lys for de og før eller siden.. Bare synd at hundene må lide i mellom tiden..
  Men regner med at du har hørt mye fra kurs og div som han har hatt, så du vet hvor ekstremt det blir..

  SvarSlett